ukenru
na-prikarpatti-u-dvokh-shkolakh-prizupinili-navchannya-cherez-kir

На Прикарпатті у двох школах призупинили навчання через кір

 • 8931 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. У двох школах Надвірнянського району Івано-Франківської області тимчасово зупинили освітній процес через спалах кору. Про це повідомила прес-служба Надвірнянської райдержадміністрації, передає УНН.

Так, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з ускладненням епідемічної ситуації в закладах освіти Надвірнянського району щодо захворюваності на кір.

У результаті комісія вирішила визнати інформацію про ускладнення епідемічної ситуації у Тисменичанській ЗОШ І-ІІІ ст. і Верхньомайданській ЗОШ І-ІІІ ст. такою, що потребує реагування невідкладних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень кількість хворих на кір зросла на 3% – МОЗ

"З метою недопущення подальшого росту захворювання на кір в районі серед учнів шкіл комісія вирішила призупинити навчання Тисменичанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Верхньомайданської ЗОШ І-ІІІ ст. з 9 жовтня по 12 жовтня та зробити зміни до структури навчального року щодо перенесення осінніх канікул", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через масове захворювання на кір учнів однієї зі шкіл Мукачівського району Закарпатської області в навчальному закладі ввели карантин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП