na-poltavshchyni-cholovika-areshtuvaly-za-strilianynu-u-8-richnoho-khlopchyka

На Полтавщині чоловіка арештували за стрілянину у 8-річного хлопчика

 • 12651 переглядiв

32-річний чоловік підозрюється у тому, що вистрелив у 8-річного хлопчика з пневматичної рушниці в селі Зіньківської громади. Підозрюваному повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб.

У Полтавській області, стріляючи з пневматичної рушниці, поранили малолітнього, поліція повідомила про підозру чоловіку, пише УНН з посиланням на ГУНП в області.

Деталі

За даними поліцїї, 31 липня близько 21-ї години надійшло повідомлення від місцевих жителів, що "в одному із сіл Зіньківської громади чоловік вистрелив із пневматичної зброї у восьмирічного хлопчика". 

"Під час першочергових слідчих дій та оперативних заходів встановлено, що місцевий 32-річний чоловік здійснив постріли із пневматичної рушниці у 8-річного хлопчика, який перебував на вулиці. Поранену дитину госпіталізували до лікарні та прооперували. Причетному до правопорушення фігуранту повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у сумі 151 400 гривень", - повідомили у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

Жінка побила та вкусила півторарічного сина, вкладаючи спати: суд призначив лікування31.07.24, 14:02

Популярні

Новини по темі