na-pokrovskomu-napriamku-tryvaiut-17-boiv-henshtab-pro-sytuatsiiu-na-fronti

На Покровському напрямку тривають 17 боїв: Генштаб про ситуацію на фронті

 • 16029 переглядiв

На фронті відбулося 88 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Покровському напрямку, де тривають 17 боїв, також ворог активний на Торецькому напрямку з 16 атаками.

Станом на 16:00 за середу, 31 липня, на фронті відбулося 88 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Покровському напрямку, також ворог активний на Торецькому напрямку. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, передає УНН

За даними Генштабу, ситуація за напрямками наступна: 

На Харківському напрямку росіяни здійснили сім атак поблизу Тихого та Вовчанська, де наразі триває два боєзіткнення.

На Куп’янському напрямку ворог тричі штурмував позиції наших військ у бік Степової Новоселівки, Колесниківки та Берестового.

На Лиманському напрямку загарбницька армія атакувала сім разів біля Макіївки, Новосергіївки та Невського. Наші захисники відбили шість ворожих атак, одна - продовжується.

Україна вночі вдарила по складу із технікою та озброєнням росіян біля курська - Генштаб 31.07.24, 09:53

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог два рази атакував поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки, де й досі триває бій.

На Краматорському напрямку противник здійснив шість штурмових дій неподалік Часового Яру, Іванівського та Андріївки. Сили оборони відбили половину атак, ще три боєзіткнення продовжуються.

На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість атак до 16 - наступали біля Залізного, Нью-Йорка, Торецька та Північного. Тринадцять боїв завершено, ще три - тривають.

На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Желанне, Сергіївка, Пантелеймонівка, Новоолександрівка, Іванівка, Лисичне, Тимофіївка, Карлівка та Калинове. Сили оборони стримують натиск військ рф та відбили 19 атак, 17 боєзіткнень продовжуються. Втрати противника на цьому напрямку уточнюються.

На Курахівському напрямку загарбники п’ять разів атакували поблизу Красногорівки, Костянтинівки, Желанного та Парасковіївки. Три бої - завершено, два - тривають.

На Времівському напрямку противник штурмував оборонні рубежі українців поблизу Великої Новосілки. У чотирьох боєзіткненнях зазнав поразки.

На Придніпровському напрямку росіяни також не мали успіху, двічі атакуючи наші позиції на лівобережжі Дніпра.

Ще плюс 1060 окупантів і 9 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога31.07.24, 07:48

Популярні

Новини по темі