na-kordoni-z-bilorussiu-polskyi-soldat-poranenyi-v-rezultati-napadu-mihranta

На кордоні з білоруссю польський солдат поранений в результаті нападу мігранта

 • 20129 переглядiв

Польський солдат поранений під час спроби зупинити мігранта, який нелегально перетинав кордон з білорусі.

Польський військовий намагався зупинити мігранта, який нелегально перетнув кордон з білоруссю та зазнав поранення, передає УНН із посиланням на Rzeczpospolita та RMF FM.

Деталі

У Польщі зафіксували випадок нападу на солдата з боку мігранта, який хотів нелегально потрапити на територію Республіки Польща з білорусі. Інцидент стався поблизу Дубіче-Церківне (село на території Підляського воєводства на північному сході Польщі, недалеко від кордону з білоруссю). Польський військовий намагався зупинити мігранта, який нелегально перетнув кордон із білоруссю.

Заступник міністра внутрішніх справ та адміністрації Чеслав Мрочек прокоментував ситуацію:

Сьогодні вранці я отримав дуже погану інформацію, що один із солдатів, які намагалися зупинити тих, хто перетинав кордон, отримав ножове поранення

– сказав Мрочек у вівторок в ефірі 1 програми Польського радіо.

Посадовець наголосив, що польське МВС вживає заходів для захисту солдатів, поліцейських та прикордонників, оскільки, як він пояснив, усі ці формування виконують завдання, пов’язані з безпекою кордону та нашої держави.

Нагадаємо

Польща планує посилити прикордонну безпеку і збільшити військову присутність уздовж свого кордону з Білоруссю у зв'язку з почастішанням спроб організованих груп незаконно перетнути кордон за сприяння білоруських служб.

Ігор Тележніков

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

У Києві маршрутка на смерть збила людину

 • 27799 переглядiв