na-khmelnychchyni-voroh-zavdav-povtornyi-udar-pid-chas-riatuvalnykh-robit-dsns-pokazala-naslidky

На Хмельниччині ворог завдав повторний удар під час рятувальних робіт: ДСНС показала наслідки

 • 14027 переглядiв

Внаслідок атаки російських військ дронами у Хмельницькій області, через який пошкоджено готель та будинок, було евакуйовано 40 людей. Під час рятувальних робіт ворог здійснив повторний обстріл, рятувальники не постраждали, повідомили у ДСНС України у Telegram, показавши наслідки ворожого удару, пише УНН.

Деталі

"Старокостянтинів: внаслідок падіння уламків ворожого БПЛА типу "Shahed" пошкоджено готель та двоповерховий будинок, виникли пожежі", - повідомили у ДСНС.

Вогнеборці, як вказано, ліквідували займання, не допустивши розповсюдження вогню. "З пошкодженого готелю та будинку надзвичайники евакуювали 40 людей", - зазначили у відомстві.

"Під час проведення аварійно-рятувальних робіт ворог здійснив повторний обстріл. Руйнувань зазнав магазин ритуальних послуг поблизу місця попереднього влучання, де працювали вогнеборці", - вказали у ДСНС.

"Знаючи підступність російських окупантів, особовий склад ДСНС відійшов на безпечну відстань. Тож, на щастя, ніхто з надзвичайників не постраждав", - повідомили у ДСНС.

Через стрес погіршилось здоров'я: на Хмельниччині після атаки рф госпіталізували трьох людей24.10.24, 11:59

Популярні

Новини по темі

72-річний Ліам Нісон заявив, що йде з бойовиків

 • 131081 переглядiв