na-khersonshchyni-rosiiany-potsilyly-pro-zakladakh-osvity-poranyly-chotyrokh-liudei

На Херсонщині росіяни поцілили про закладах освіти, поранили чотирьох людей

 • 26279 переглядiв

За минулу добу російські військові завдали ударів по житлових кварталах і цивільній інфраструктурі в багатьох населених пунктах Херсонської області, пошкодивши 15 приватних будинків, поціливши у навчальний заклад, дитячий садок, аптеку, офісну будівлю, газопроводи, територію агрофірми, складські приміщення і приватні автомобілі, в результаті чого 4 людини отримали поранення.

У Херсонській області за минулу добу російські військові завдали ударів по 16 населених пунктах, пошкодивши 15 приватних будинків, поціливши зокрема у навчальний заклад, дитячий садок, аптеку, 4 людини отримали поранення. Про це повідомив у вівторок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Дніпровське, Велетенське, Станіслав, Томина Балка, Софіївка, Білозерка, Молодіжне, Берислав, Михайлівка, Золота Балка, Нововоронцовка, Милове та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 15 приватних будинків. Зафіксовано також влучання в навчальний заклад, дитячий садок, аптеку, офісну будівлю, газопроводи та територію агропідприємства. Побиті складське приміщення та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 4 людини дістали поранення", - написав Прокудін у Telegram.

Армія рф вдарила по Херсонщині, постраждала 44-річна жінка03.06.24, 15:34

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Масштабну пожежу на складі у Києві загасили

 • 23678 переглядiв

За добу рф втратила 1290 військовослужбовців

 • 21892 переглядiв