na-hrafiky-pohodynnykh-vidkliuchen-vplyvaiut-pohodni-umovy-obiem-ta-riven-spozhyvannia-minenerho

Енергетики запропонували розподілити енергоспоживання у вихідні, на обідню та нічну пору доби

 • 26346 переглядiв

На графіки погодинних відключень електроенергії в Україні впливають погодні умови, обсяги та рівень споживання, а також здатність розподіляти електроенергію через постійний ризик та обстріли енергетичної інфраструктури, з відключеннями на вихідних в залежності від погодних умов.

На графіки погодинних відключень впливають погодні умови, а також об’єми та рівень споживання. Відключення електроенергії на вихідних буде залежати від погодних умов. Про це в ефірі телемарафону розповів заступник міністра енергетики Микола Колісник, передає УНН.

Деталі

Перш за все на графіки впливають погодні умови, об’єм споживання, рівень споживання, можливість розподілення електричної енергії, виходячи з постійного ризику і наявних обстрілів об’єктів енергетичної інфраструктури. Тому це питання ряду факторів, виходячи з того, що один із основних факторів - це рівень споживання. Ми закликаємо системно населення, промисловість споживати ефективно, споживати відповідально

- сказав Колісник.

Він зазначив, що відключення електроенергії на вихідних залежить від погодних умов.

Традиційно протягом вихідних ми маємо зменшення споживання, тому можемо казати, що в окремі години матимемо більш надійні умови розподілу електричної енергії. Ми закликаємо населення у вихідний день розподіляти споживання і включення побутових приборів на обідню та нічну пору доби

- додав Колісник. 

Нагадаємо

24 травня графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00. 

Популярні

Новини по темі

До Києва приїхала маршалок польського Сенату

 • 24082 переглядiв

Уже 11 тисяч людей евакуйовано на Харківщині з трьох районів

 • 15477 переглядiв