ukenru
na-fronti-vidbulosia-83-boiovi-zitknennia-henshtab

На фронті відбулося 83 бойові зіткнення – Генштаб

 • 29937 переглядiв

За минулу добу на фронті відбулося 83 бойових зіткнення, під час яких противник завдав 11 ракетних та 108 авіаційних ударів, а також 149 разів обстріляв українські позиції та населені пункти з реактивних систем залпового вогню.

Упродовж минулої доби відбулося 83 бойові зіткнення на передовій. Загалом ворог завдав 11 ракетних та 108 авіаційних ударів, здійснив 149 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб. передає УНН.

Деталі

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки противника в районах населених пунктів Кислівка, Іванівка Харківської області та Андріївка Луганської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 3 атаки противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 29 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 14 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Бердичі та Уманське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне де ворог, 28 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 5 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог здійснив безуспішну атаку позицій наших військ.

Ще плюс 830 окупантів і 22 танки: Генштаб оновив дані про втрати ворога10.04.24, 07:51 • [views_0]