na-donechchyni-ukhvaleno-rishennia-shchodo-evakuatsii-rodyn-z-ditmy-z-nyzky-naselenykh-punktiv-spysok

На Донеччині ухвалено рішення щодо евакуації родин з дітьми з низки населених пунктів: список

 • 54015 переглядiв

У Донецькій області було ухвалено рішення про примусову евакуацію дітей з батьками з кількох сіл Лиманської та Іллінівської громад через постійні ворожі обстріли.

В Донецькій області ухвалено рішення про проведення примусової евакуації дітей з їх батьками або іншими законними представниками з низки селищ  Лиманської та  Іллінівської громад. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

Деталі 

За словами Філашкіна, примусову евакуацію  дітей з їх батьками проведуть з селища Дробишеве Лиманської громади та сіл Нова Полтавка, Новооленівка, Олександропіль, Романівка Іллінівської громади.  Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні регіональної  комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області. 

Рішення направили на погодження з органами військового командування на відповідній території та Координаційним штабом з питань проведення обов'язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

У Торецьку можуть оголосити примусову евакуацію25.06.24, 06:19

Також, як розповів голова ОВА, на засіданні комісії розглянули питання посилення заходів з евакуації з Торецької громади. За словами Філашкіна, щодня ворог обстрілює громаду з усіх видів озброєнь, у тому числі використовує авіабомби та безпілотники, знаходитись тут вкрай небезпечно.

Внаслідок ранкових ударів рф по Донеччині є загиблий та 4 поранених25.06.24, 11:40

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі