mzs-ukraina-povynna-maty-mozhlyvist-zavdavaty-udariv-po-viiskovykh-obiektakh-v-rf

МЗС: Україна повинна мати можливість завдавати ударів по військових об'єктах в рф

 • 53317 переглядiв

В МЗС наголосили, що Україна повинна мати можливість не тільки відбивати атаки росії, а й завдавати ударів по військових об'єктах усередині країни, звідки ці атаки виходять

МЗС України заявило про необхідність завдавати ударів по військових об'єктах рф  у відповідь на ворожі атаки. Відомство закликало дати Україні таку можливість. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу МЗС.  

В МЗС наголосили, що сьогодні вночі росія здійснила одну з найбільших на сьогоднішній день атак із застосуванням безпілотників, використавши майже сотню "шахедів". Крім того, одна ракета була запущена з тимчасово окупованої частини Херсонської області. 

Коли ворог націлюється на наші міста, єдине рішення - відкинути його назад. Україна повинна мати можливість не тільки відбивати атаки росії, а й завдавати ударів по військових об'єктах усередині країни, звідки ці атаки виходять

- йдеться у повідомленні МЗС.

Президент США Джо Байден заявив, що не планує дозволяти Україні використовувати американську далекобійну зброю для ударів углиб рф, наголосивши на логіці стратегічного використання наданих засобів.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що заборонити Україні завдавати ударів по території росії під час самооборони було б рівносильно вимозі до України захищатися зі зв'язаними руками.

Сили ППО збили ракету Х-59 та 89 ударних БПЛА - Олещук 31.07.24, 09:42

Популярні

Новини по темі