mzs-povidomilo-pro-ryatuvalnu-operatsiyu-v-izrayili-vivezli-poranenogo-ukrayinskogo-khlopchika-z-mista-poblizu-sektora-gaza

МЗС повідомило про рятувальну операцію в Ізраїлі: вивезли пораненого українського хлопчика з міста поблизу сектора Газа

 • 535316 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Українські дипломати провели успішну рятувальну операцію - вивезли пораненого українського хлопчика із міста Сдерот на півдні країни, неподалік від сектора Газа. Про це повідомив у понеділок речник МЗС України Олег Ніколенко, пише УНН.

Цитата

"Українські дипломати провели успішну рятувальну операцію - вивезли із міста Сдерот українського хлопчика, який отримав поранення під час нападу бойовиків. Нині він перебуває в безпечному місці під опікою посольства", - повідомив Ніколенко у Facebook.

З його слів, хлопчику надано медичну та психологічну допомогу.

Доповнення

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ завдав серію повітряних ударів по угрупованню ХАМАС. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди.

В Ізраїлі за минулу добу вдалося розшукати 5 громадян України, які вважалися зниклими на півдні країни, водночас є інформація про можливу загибель інших двох українців, ще одного - у секторі Газа.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вдарили по Запорізькій області 77 разів, є руйнування

     • 386040 переглядiв

    На Донеччині окупанти поранили ще чотирьох людей

     • 333541 переглядiв

    Ворог вночі вдарив з артилерії по Херсону - МВА

     • 464410 переглядiв