mo-britaniyi-kreml-ymovirno-planuye-perekladati-vinu-za-nevdachi-v-ukrayini-na-viyskovikh

кремль перекладає на військових провину за невдачі в Україні – британська розвідка

 • 205954 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Відставки у вищому керівництві армії рф можуть свідчити про те, що кремль намагається зняти із себе відповідальність за невдачі на війні проти України. Про це пише УНН із посиланням на звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Деталі

За даними розвідників, 3 листопада генерал-майора олександра лінькова призначили тимчасовим виконувачем обов’язків командувача військами Центрального військового округу росії. Він замінив олександра лапіна, якого нібито було звільнено з посади наприкінці жовтня 2022 року.

Якщо інформація підтвердиться, зазначили у МО Великої Британії, це буде чергове звільнення вищого російського військового командування з початку повномасштабного вторгнення. Цього року було замінено командувачів східного, південного та західного військових округів рф, нагадали розвідники.

Цитата

"Ці звільнення є зразком звинувачення вищих російських військових командирів за невдачі в досягненні російських цілей на полі бою. Ймовірно, це спроба ізолювати та відвести провину від російського вищого керівництва всередині країни", – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

5 листопада британська розвідка повідомила, що новомобілізовані росіяни, найімовірніше, мають мінімальну підготовку або взагалі не проходять її.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вбила в Україні ще двох цивільних – ОП

     • 204287 переглядiв

    У Києві не відкидають евакуацію у разі повного блекауту

     • 419394 переглядiв

    Ще мінус 490: Генштаб оновив дані щодо знищених окупантів

     • 271395 переглядiв

    До кінця доби Київ буде в тумані

     • 398618 переглядiв