ukenru
mikhalok-vimagaye-provedennya-novikh-viboriv-u-bilorusi-videozvernennya

Міхалок вимагає проведення нових виборів у Білорусі: відеозвернення

 • 19626 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Група Brutto Nostra не визнає результати виборів у Білорусі і вимагає проведення нових демократичних виборів. Про це у відеозверненні заявив лідер групи Сергій Міхалок, передає УНН.

"Ми не визнавали офіційних підсумків виборів в 2010 році, ми не визнавали офіційних підсумків в 2015 році, про це ми говорили в своїх інтерв'ю, про це ми співали в своїх піснях. Звичайно ж, ми не визнаємо офіційні результати виборів в нашій рідній Білорусі в 2020 році і вважаємо, що громадянин Лукашенко не є легітимним і законним керівником нашої країни. Ми наполягаємо на нових, чесних, справедливих, демократичних виборах. Нехай, це буде багато кандидатів, нехай це будуть люди з усіх сфер", - заявив Міхалок.

Нагадаємо, протести в Білорусі тривають з 9 серпня у зв'язку з результатами виборів, за якими у чинного президента Олександра Лукашенка 80,1% голосів, а у його опонентки Світлани Тіхановськоі - 10,1%. Так, вчора білоруський ОМОН почав затримувати учасників акції протесту, які вийшли на площу Незалежності.

Також повідомлялося, що кандидат в президенти Білорусі Світлана Тіхановском заявила , що "виступи в країні не видихаються, а йдуть своєю чергою".

Українські Національні Новини

Політика