meloni-orban-i-le-pen-pidtrymaly-ispanskykh-ultrapravykh-na-yevropeiskykh-vyborakh

Мелоні, Орбан і Ле Пен підтримали іспанських ультраправих на європейських виборах

 • 16635 переглядiв

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан і лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен оголосили про підтримку іспанської ультраправої партії "Vox" напередодні виборів до Європейського парламенту в червні 2024 року.

Прем'єр-міністри Італії Джорджія Мелоні, глава уряду Угорщини Віктор Орбан і французька ультраправа Марін Ле Пен оголосили про підтримку партії "Vox" напередодні виборів до Європарламенту в червні 2024 року. Пише УНН із посиланням на Euractiv.

Деталі

Напередодні виборів до Європарламенту іспанська ультраправа партія Vox отримала підтримку від низки відомих європейських політиків. Прем'єр-міністри Італії, Угорщини, Лідерка парламентської фракції французької ультраправої партії "Національне об'єднання" - Джорджія Мелоні, Віктор Орбан, Марін Ле Пен, - цієї неділі оголосили про підтримку "Vox".

Дорогі іспанські друзі, ми, патріоти, повинні окупувати Брюссель

- заявив Орбан у відеозверненні, яке транслювалося під час з’їзду «Жива Європа 24», організованого іспанською ультраправою партією в Мадриді.

"Ми знаходимося напередодні вирішальних виборів (...). Настав час мобілізуватися, вийти на вулиці. Час піднімати ставки, ми зобов'язані боротися до останнього дня", - сказала Мелоні, яка виступала іспанською мовою по відеоконференції.

Президентка Європарламенту зустрілася з баристою, яка готувала каву у пошкодженому російським обстрілом кафе 09.05.24, 17:14

Також Ле Пен висловила чітке бажання працювати з VOX в Європарламенті.

Ваша партія, VOX, втілює іспанський патріотичний рух, на який я знаю, що можу розраховувати на європейському рівні для відродження Європи. Сьогодні багато з нас хочуть змінити напрямок Європейського Союзу". , і 9 червня нас буде ще більше. Якби Європейська комісія раз і назавжди позбавила б суверенітету європейських націй, наслідки були б катастрофічними для майбутнього нашої країни

- підкреслила Ле Пен.

ЄС не визнає "вибори" у рф, але сильна позиція очікується від нового мандату Європарламенту – Мецола09.05.24, 17:05

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Хорватії підтвердив свою участь у Саміті миру

     • 67371 переглядiв