ukenru
lukashenko-zayaviv-scho-vpershe-za-chvert-stolittya-priviv-armiyu-u-povnu-boyovu-gotovnist

Лукашенко заявив, що вперше за чверть століття привів армію у повну бойову готовність

 • 18039 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що йому довелося приймати найсерйозніше військове рішення за 25 років. Про це він заявив під час наради з керівництвом силового блоку, передає "БЕЛТА", інформує УНН.

"Замість того, щоб займатися економікою і нагальними справами країни, доводиться приділяти увагу питанням стабілізації обстановки. Навіть не сказав би, що всередині країни... Перш за все це Мінськ. Навіть не хочу тут Гродно називати з позиції сьогоднішнього дня. Проте, що мене найбільше турбує, - до цієї внутрішньої ситуації додався зовнішній фактор", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за його словами, Білорусь бачить "серйозне ворушіння військ НАТО у безпосередній близькості від кордонів на території Польщі і Литви".

"Він (Лукашенко - ред.) у зв'язку з цим зазначив, що вперше за чверть століття довелося приймати найсерйозніше рішення, приводячи основні частини Збройних Сил у повну бойову готовність і перекидаючи війська на західний напрямок", - пише "БЕЛТА".

Як повідомлялося раніше в УНН, Лукашенко про протести у Білорусі: все йде за планом "кольорових революцій".

Нагадаємо, 18 серпня Білорусь привела підрозділи армії на західному кордоні у повну бойову готовність.

Українські Національні Новини

Новини Світу