lukashenko-vyznav-shcho-bilorus-zbyvaie-rosiiski-shakhedy

лукашенко визнав, що білорусь збиває російські "шахеди"

 • 12147 переглядiв

Президент білорусі олександр лукашенко визнав, що до країни залітали безпілотники з рф. Він також наголосив, що його країна збиває будь-які БПЛА. Про це лукашенко заявив у коментарі білоруським ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Розповідаючи про використання дронів, Олександр Лукашенко зазначив, що ця зброя вже не є новинкою.

За його словами, сьогодні і Україна, і росія купують величезну кількість БПЛА, але не менш важливим питанням є те, як навчитися ними керувати. Проте в недосвідчених руках і після удару засобів радіоелектронної боротьби дрони втрачають орієнтацію.

Так, за словами лукашенка, вони полетіли до Білорусі.

Таких випадків (прольоту БПЛА - ред.) як з боку росії, так і з боку України було кілька. Ми багато збиваємо. Ми не дивимося, чи це російська, чи українська (техніка - ред.)

- заявив білоруський президент.

Доповнення

Раніше УНН писав, що президент білорусі олександр лукашенко розповів, як під час польоту його вертоліт опинився поруч з безпілотниками. Лукашенко припустив, що дрони летіли низько, щоб уникнути виявлення українськими електронними засобами.

Нагадаємо

3 жовтня кілька російських безпілотників "Шахед" залетіли на територію білорусі під час атаки на Україну. В той таки час над білоруссю зафіксували вертоліт з лукашенком, що летів у південному напрямку.

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

лукашенко визнав, що білорусь збиває російські "шахеди"

 • 12147 переглядiв