kyian-poperedyly-pro-vysokyi-riven-zabrudnennia-povitria-na-tli-speky

Киян попередили про високий рівень забруднення повітря на тлі спеки

 • 38408 переглядiв

Рівень діоксиду азоту в Києві досягне гранично допустимих значень 2 липня, негативно впливаючи на здоров'я. Температура повітря сягатиме +32°C, а суха спекотна погода сприятиме накопиченню забруднення в повітрі.

Рівень діоксиду азоту в Києві, як очікується, досягне гранично допустимих значень 2 липня, негативно впливаючи на здоров'я, а суха спекотна погода ще й сприятиме накопиченню забруднення в повітрі, попередили у КМВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"За даними Укргідрометцентру, протягом доби 2 липня, у столиці концентрація діоксиду азоту сягне гранично допустимих значень, що негативно впливатиме на самопочуття людей", - вказали у КМВА у Telegram.

Суха та спекотна погода сприяє накопиченню й інших забруднюючих речовин в приземному шарі повітря, додали у військовій адміністрації, зазначивши, що сьогодні у Києві температура сягне позначки +32°.

"Будьте уважні та обережні! Медики радять не проводити багато часу на сонці, рекомендують частіше вживати воду, проводити в приміщеннях вологе прибирання", - вказали у КМВА.

Дощі та грози на заході і півночі, спекотно та сухо на решті території: прогноз на сьогодні02.07.24, 08:36

Юлія Шрамко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

ЄС повертає мита на яйця та цукор з України

 • 22602 переглядiв