ukenru
kurs-bitkoina-prognozuyut-na-rivni-20-tis-dolariv

Курс біткоіна прогнозують на рівні 20 тис. доларів

 • 10518 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Очільник компанії Galaxy Digital Майк Новограц упевнений, що в 2019 році ціна біткоіна злетить до 20 тис. дол., передає УНН з посиланням на Bitcoinist.

"До кінця першого кварталу ціна зросте до 10 тис. дол., а далі нас чекають нові вершини - 20 тис. дол. і більше", - зазначив Новограц.

Крім того, на думку Новограца, ще одним фактором, який зможе підштовхнути вартість біткоіна вгору, а також зможе відлякати зловмисників, є створення нормативно-правової бази для індустрії.

Раніше УНН повідомляв, що в Америці біткоіни вважають "надризиковим активом".

Україна, тим часом, продовжує визначатися у питанні регулювання ринку криптовалюти з точки зору законодавства.

У парламенті зареєстровано кілька законопроектів про легалізацію цифрових грошей, і недавно було прийнято рішення об'єднати їх в один документ.

Автором одного з законопроектів про криптовалюту є нардеп від РПЛ Сергій Рибалка (торік його звільнили з посади голови фінансового комітету ВР). Його документ, правда, експерти Bitcoin Foundation назвали безглуздим і популістським.

Більш того, співавтором свого законопроекту про біткоіни Рибалка зробив цивільну дружину Анастасію Байбородіну. І цей вчинок колеги радикала по партії назвали як мінімум "неетичним".

Українські Національні Новини

Економіка