kuleba-zustrivsia-z-blinkenom-u-vashynhtoni-obhovoryly-protypovitrianu-oboronu-ukrainy-ta-samit-nato

Кулеба зустрівся з Блінкеном у Вашингтоні: обговорили протиповітряну оборону України та саміт НАТО

 • 42067 переглядiв

Міністр закордонних справ України Кулеба зустрівся з Державним секретарем США Блінкеном у Вашингтоні, щоб обговорити зміцнення потенціалу протиповітряної оборони України, відновлення пошкодженої дитячої лікарні та координацію кроків напередодні саміту НАТО.

Кулеба провів у Вашингтоні зустріч з державним секретарем США Ентоні Блінкеном. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України, передає УНН.

Деталі

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів у Вашингтоні зустріч з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Після вчорашньої ракетної атаки росії на Україну, зокрема на дитячу лікарню "Охматдит", провів у Вашингтоні важливу зустріч з державним секретарем США Ентоні Блінкеном. Висловив вдячність США за провідну роль у питанні мобілізації світової спільноти та надання військової підтримки Україні. Ми скоординували наступні кроки в контексті посилення спроможностей України, зокрема у сфері протиповітряної оборони

– заявив Дмитро Кулеба.

Міністр також подякував держсекретарю Блінкену за підтримку прохання України щодо якнайшвидшого надання допомоги для відновлення роботи "Охматдиту", включаючи нове медичне обладнання. Сторони детально обговорили остаточні рішення, які будуть прийняті на саміті НАТО у Вашингтоні.

У Києві досі триває рятувальна операція на одному з об'єктів: що відомо09.07.24, 22:10

Популярні

Новини по темі

Японія передала Україні ще 2 машини для розмінування

 • 60179 переглядiв