kryza-na-zaharbanykh-terytoriiakh-ukrainy-pratsivnyky-ekstrenykh-sluzhb-ne-otrymuiut-vyplaty

Криза на загарбаних територіях України: працівники екстрених служб не отримують виплати

 • 47830 переглядiв

На тимчасово окупованих рф територіях України не виплачується заробітна плата працівникам житлово-комунального господарства та громадського транспорту через загострення бюджетної кризи.

На загарбаних територіях працівникам житлово-комунального господарства та громадського транспорту не виплачують зарплату. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У тимчасово окупованих територіях України загострилася криза в бюджетній сфері, в результаті чого екстренні служби страждають від серйозних проблем. Працівникам житлово-комунального господарства та громадського транспорту вже місяцями не виплачують зарплату.

Незважаючи на небезпечні умови роботи, вони не отримують вчасно кошти і мають справлятися з несправним обладнанням та відсутністю необхідних ресурсів для врятовування життів.

Крім того, на загарбаних територіях Донецької області, де через мобілізацію до армії агресорів залишилось лише 30% водіїв, стався транспортний колапс, що суттєво ускладнює доступ до послуг та необхідних ресурсів для місцевого населення.

Прославлення "подвигів" зс рф: бібліотеки на ТОТ України хочуть заполонити пропагандистською літературою - ІС25.06.24, 16:47

Популярні

Новини по темі

Вибух за Миколаєвом: деталі повідомляє ОВА

 • 47886 переглядiв