korol-charlz-iii-napysav-trampu-osobystyi-lyst-pislia-zamakhu-na-noho

Король Чарльз III написав Трампу особистий лист після замаху на нього

 • 13156 переглядiв

Британський король Чарльз III написав особистого листа колишньому президенту США Дональду Трампу, після того, як Трамп пережив замах на нього під час мітингу в Пенсильванії.

Букінгемський палац підтвердив, що британський король Чарльз ІІІ написав особистий лист колишньому президентові США Дональду Трампу після того, як той пережив замах, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Повідомлення, як вказано, було доставлено у неділю через посольство Великої Британії у Вашингтоні.

Зміст листа не був оприлюднений, але ВВС, як повідомляється, розуміє, що настрої збігаються з тими, про які прем'єр-міністр країни повідомив у вихідні.

Трамп пережив стрілянину, коли виступав на мітингу в Батлері, штат Пенсильванія, у суботу.

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що він "приголомшений" нападом. Передбачається, що під час розмови з колишнім президентом США в неділю вдень Стармер висловив співчуття постраждалим та їхнім родинам та побажав Трампу та постраждалим якнайшвидшого одужання.

Доповнення

Колишній президент США отримав вогнепальне поранення у вухо, коли озброєний чоловік відкрив вогонь на мітингу в Пенсильванії.

Один присутній загинув, двоє зазнали серйозних поранень. Передбачуваний стрілець Томас Метью Крукс був застрелений на місці.

"Я мав би бути мертвим": Трамп поділився "сюрреалістичним досвідом" пережитого замаху15.07.24, 15:36

У 2019 році, будучи ще принцем Уельським, Чарльз приймав тодішнього президента Трампа та його дружину Меланію за післяобіднім чаєм у Кларенс-хаусі під час саміту НАТО в Лондоні.

Покійна королева Єлизавета влаштовувала державний банкет на честь Трампа під час державного візиту до Великої Британії на початку того ж року.

Популярні

Новини по темі

До Дня українських миротворців: Жепа – недооцінений подвиг

 • 134748 переглядiв

На Миколаївщині повідомили про аварійні вимкнення світла

 • 27991 переглядiв