konhres-ssha-planuie-postavyty-na-holosuvannia-dopomohu-ukraini-pislia-velykodnikh-sviat

Конгрес США планує поставити на голосування допомогу Україні після Великодніх свят

 • 71071 переглядiв

Сполучені Штати планують проголосувати за надання допомоги Україні після повернення Конгресу з великодніх канікул.

США планує висунути на голосування питання щодо надання допомоги Україні після повернення Конгресу з великодніх канікул.

Про це повідомляє ABC News, передає УНН.

Деталі

Голова комітету з розвідки Палати представників США Майк Тернер оголосив про наміри спікера Конгресу США Джо Джонсона внести на голосування питання про надання допомоги Україні.

За його словами, Джонсон публічно висловив свою підтримку Україні, і це стане наступним важливим питанням порядку денного після повернення Конгресу з великодніх канікул.

Спікер дав зрозуміти, що підтримує Україну як безпосередньо Зеленському. Публічно він зробив ці заяви і генеральному секретарю НАТО. Спікер зробив дуже чіткі заяви про те, що коли ми повернемося, це буде наступним головним питанням порядку денного

- заявив Майк Тернер.

Також він зазначив, що у Палаті представників та Сенаті є достатня кількість членів, включно з понад 60 необхідними голосами, які готові підтримати цю ініціативу.

Нагадаємо

9 квітня Палата представників США має повернутися з великодніх канікул.

"Не можемо дозволити собі подальших зволікань": Білий дім закликав Конгрес схвалити допомогу Україні для посилення ППО на тлі атак рф30.03.24, 10:45

Популярні

Новини по темі

Терехов повідомляє про приліт у Харкові

 • 66023 переглядiв