konflikt-ahresyvnykh-cholovikiv-z-volonterkoiu-u-kyievi-zatrymaly-druhoho-pidozriuvanoho

Конфлікт агресивних чоловіків з волонтеркою у Києві: затримали другого підозрюваного

 • 38066 переглядiв

Поліція затримала другого підозрюваного, місцевого жителя 1954 року народження, в нападі на волонтерку в Оболонському районі Києва, і вручила йому повідомлення про підозру в хуліганстві.

Правоохоронці затримали другого підозрюваного у нападі на волонтерку в Оболонському районі Києва, йому вручили повідомлення про підозру, повідомили в поліції столиці, пише УНН.

Деталі

"Поліцейські встановили та затримали другого підозрюваного у нападі на волонтерку в Оболонському районі столиці", - ідеться у повідомленні поліції у соцмережах.

Як вказано, працівники Оболонського управління поліції за допомоги аналітиків кримінального аналізу та у взаємодії зі співробітниками СБУ, встановили та затримали другого порушника. "Ним виявився місцевий житель, 1954 року народження", - сказано у повідомленні.

Слідчі вручили йому повідомлення про підозру за вчинення хуліганських дій (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Доповнення

Подія сталася на початку тижня. У підземному переході в Оболонському районі столиці до дівчини почали чіплятись двоє чоловіків. Незнайомці агресивно себе поводили та нецензурно висловлювались у бік потерпілої. Зухвалі дії порушників дівчина зафіксувала на телефон.

Одного зі зловмисників поліцейські затримали напередодні, йому вже повідомлено про підозру.  

Конфлікт агресивних чоловіків з волонтеркою у Києві: 73-річному чоловіку повідомили про підозру, спільника шукають 05.06.24, 15:02

Популярні

Новини по темі