komitetu-vr-z-natsbezpeky-rekomenduvaly-doopratsiuvaty-uriadovyi-zakonoproekt-pro-mobilizatsiiu-nardep

Комітету ВР з нацбезпеки рекомендували доопрацювати урядовий законопроект про мобілізацію - нардеп

 • 26269 переглядiв

Комітет Ради рекомендував Комітету з питань національної безпеки доопрацювати законопроект про мобілізацію, включно з альтернативними пропозиціями та новим законопроектом про звільнення військовослужбовців строкової служби.

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки доопрацювати урядовий законопроект про мобілізацію. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Гончаренко, комітет з соціальної політики одноголосно рекомендував головному комітету по цьому законопроекту (комітету з національної безпеки і оборони) доопрацювати урядовий законопроект з урахуванням альтернативних законопроектів.

Антикорупційний комітет Ради виявив корупційні ризики у законопроекті про мобілізацію - нардеп 08.01.24, 17:18

Також рекомендовано розробити окремий законопроект про звільнення строковиків, який би враховував пропозицію про звільнення зі служби строковиків протягом 2 місяців

"Тобто і цей комітет Ради не підтримує прийняття урядового законопроекту в тому вигляді, в якому він поданий", - написав Гончаренко.

Нагадаємо

Комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики виявив у законопроекті про мобілізацію, який вніс Кабінет міністрів, корупційні ризики.

Новий законопроєкт про мобілізацію: у комітеті ВР планують ухвалити рішення орієнтовно 8-9 січня06.01.24, 19:44

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Майже 170 одиниць техніки працює на дорогах Одещини - Кіпер

     • 24292 переглядiв