komanduvach-vms-zsu-podiakuvav-kiperu-za-pereimenuvannia-bulvaru-v-odesi

Командувач ВМС ЗСУ подякував Кіперу за перейменування бульвару в Одесі

 • 11332 переглядiв

Командувач ВМС України подякував за перейменування бульвару в Одесі на честь українських моряків. Це визнання заслуг військових, які захищають Україну від російської агресії на морі.

Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України Олексій Неїжпапа подякував начальнику Одеської ОВА Олегу Кіперу за перейменування бульвару в м. Одеса на честь Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє Одеська оболдержадміністрація, передає УНН.

"Упевнений, що визнання заслуг Військово-Морських Сил Збройних Сил України шляхом найменування на честь військових моряків значкового об’єкту топонімії в місті Одесі слугуватиме мотивацією для наших воїнів на виконання бойових завдань",- зазначив Неїжпапа.

У свою чергу, в облдержадміністрації подякували військовим,які першими зустріли російську агресію в Криму та з 2022 року мужньо стали на захист Батьківщини.

"Не допустили окупації Одещини і зараз боронять нашу землю, небо і море від ворога захищаючи національні інтереси.

Стійкість та мотивація наших воїнів сприяє єднанню суспільства навколо ідеї спротиву та відсічі російської агресії проти України", - зазначили в облдержадміністрації

Популярні

Новини по темі

ВООЗ: спека щороку вбиває понад 175 тисяч європейців

 • 12227 переглядiв