kolyshnii-posol-bilorusi-u-nimechchyni-sydorenko-pokinchyv-zhyttia-samohubstvom-zmi

Колишній посол білорусі у Німеччині Сидоренко покінчив життя самогубством - ЗМІ

 • 22546 переглядiв

Колишній посол Білорусі в Німеччині Денис Сидоренко наклав на себе руки, стрибнувши з багатоповерхівки в Мінську після допитів і перевірки на поліграфі в Комітеті державної безпеки після повернення з дипломатичної місії.

Експосол білорусі у Німеччині Денис Сидоренко покінчив життя самогубством. Він стрибнув із багатоповерхівки в мінську. Повідомляється, що після повернення зі свого посольського відрядження з Німеччини, Сидоренко став об'єктом уваги Комітету державної безпеки. Про це пише білоруське видання "Наша Нива", передає УНН.

Деталі

Як пише видання, колишній посол білорусі у Німеччині Денис Сидоренко наклав на себе руки — стрибнув з мінської багатоповерхівки.

Зазначається, що він був послом у Німеччині тривалий час - з 2016 по 2024 рік. В березні цього року його було звільнено з посади указом білоруського диктатора олександра лукашенка.

Як розповіли джерела видання, після повернення зі свого посольського відрядження з Німеччини, Сидоренко став об'єктом уваги Комітету державної безпеки.

Не вилазив із поліграфів та допитів

 - зазначили співрозмовники.

Інший співрозмовник додав, що "мабуть, не витримав того, що відбувається".

У виданні наголошують, що всі кар'єрні дипломати, які повертаються з ЄС, наразі стають об'єктами ретельного оперативного вивчення спецслужб.

Нагадаємо

Вчора у київському готелі Hilton було знайдено тіло померлого аташе посольства Сполучених Штатів. Причиною смерті аташе посольства Сполучених Штатів, за попередньою інформацією, могла стати зупинка серця.

Павло Башинський

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трагедія на Сумщині: на воді загинув 13-річний хлопчик

     • 20350 переглядiв