kobila-mukaye-putin-ne-zmig-vidpovisti-na-zvinuvachennya-pro-te-scho-rosiya-zradila-virmeniyu

"Чия б кобила мукала": путін не зміг відповісти на звинувачення про те, що росія зрадила Вірменію

 • 4520767 переглядiв

Цитата

“Чия б кобила мукала, твоя б мовчала. Корова, кобила. Неважливо. Тварина, коротше кажучи”, — відповів путін на звинувачення.

Деталі

За словами путіна, росія раніше пропонувала Вірменії піти на компроміси й повернути Азербайджану п'ять районів навколо Карабаху, але у відповідь звучали тези про створення через це певних загроз і повторювалася фраза “Будемо боротись".

“Ну ось, значить, все вийшло так, як і вийшло”, — резюмував путін.

Окремо президент прокоментував питання про дії російських миротворців у Нагірному Карабасі. За його словами, правовий статус російських військ заснований виключно на заяві росії, Азербайджану та Вірменії від листопада 2020 року, мовляв, права миротворців полягали тільки в одному: у спостереженні за дотриманням режиму припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль таємно постачав зброю Азербайджану перед наступом на Нагірний Карабах —

Нагадаємо

19–20 вересня Азербайджан провів “антитерористичну операцію” в Нагірному Карабасі.

21 вересня в Євлаху, відбулася зустріч Азербайджанської делегації з представниками вірмен по врегулюванню ситуації в Нагірному Карабасі. Після чого влада невизнаної республіки погодилися на роззброєння, переговори про реінтеграцію, а пізніше оголосили Про припинення існування Нагірно-Карабаської Республіки з 1 січня 2024 року.

До початку жовтня до Вірменії виїхало більш ніж половина населення Нагірного Карабаху після його повернення під контроль Азербайджану.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жіночі каблучки: ціни, які бувають та як правильно обрати

     • 433014 переглядiв