kharkivschina-okupanti-raketami-znischili-dvopoverkhoviy-budinok

Харківщина: окупанти за ніч обстрілами пошкодили понад двадцять будинків. Є постраждалі

 • 379626 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Впродовж минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Є поранені та численні пошкодження житла. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

Вночі ворог завдав ракетного удару по с. Хорошево Харківського району. Зруйнований 2-поверховий житловий будинок, ще один 2-поверховий будинок пошкоджено, сталася пожежа. На щастя, в будинках ніхто не проживав, без постраждалих.

Сьогодні вранці внаслідок обстрілу с. Вільхуватка Куп'янського району зазнав поранення 40-річний чоловік.

Біля 5:30 ранку росіяни завдали ракетного удару з ЗРК С-300 по смт Шевченкове Куп'янського району, пошкоджений об'єкт цивільної промисловості та житловий будинок. Зазнав поранення 33-річний цивільний чоловік.

У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені щонайменше 2 житлові будинки.

У с. Липці Харківського району також пошкоджений приватний будинок.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" с. Циркуни Харківського району пошкоджені щонайменше 10 житлових будинків, гаражі та господарчі споруди.

Доповнення

Також Синєгубов повідомив, що у селі Нова Гусарівка Ізюмського району на власному подвір'ї підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі 55-річний цивільний чоловік. Госпіталізований з пораненнями.

Напередодні ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Окупанти завдали ударів по області з використанням трьох "шахедів", двічі обстрілювали магістральний аміакопровід, також внаслідок обстрілів пошкоджено приватні житлові будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіація ЗСУ завдала 6 ударів по районах зосередження росіян - Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 216 тисяч

     • 490772 переглядiв

    Українські військові звільнили Сторожове - Міноборони

     • 1523123 переглядiв