kabmin-pogodiv-zvilnennya-kirilenka-z-posadi-golovi-donetskoyi-ova-ymovirno-yogo-chekaye-krislo-kerivnika-amku

Кабмін погодив звільнення Кириленка з посади голови Донецької ОВА: ймовірно, його чекає крісло керівника АМКУ

 • 440761 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Кабмін погодив звільнення Павла Кириленка з посади голови Донецької обласної державної адміністрації. Як повідомив народний депутат Ярослав Железняк, кандидатура Кириленка буде внесена на посаду голови АМКУ, передає УНН.

Цитата

"Погоджено звільнення Кириленка Павла Олександровича з посади голови Донецької обласної державної адміністрації", - повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Деталі

За інформацією нардепа Ярослава Железняка, Кириленко стане кандидатом на посаду голови АМКУ, голосування за його призначення відбудеться вже 6 вересня.

"Кабмін звільнив Кириленка Павла Олександровича з посади голови Донецької обласної державної адміністрації. Сьогодні, після засідання фракції коаліції, він буде внесений на Голову АМКУ і завтра проголосований у Раді", - написав Железняк.

Нагадаємо

Сьогодні ВР ухвалила низку кадрових рішень. Так, нардепи підтримали звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України, а також схвалили звільнення з посади голови Фонду державного майна України Рустема Умєрова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський відвідав бригади наступу на Бахмутському напрямку

     • 389250 переглядiв

    Хвороба легіонерів у Польщі: захворюваність йде на спад

     • 609911 переглядiв