izrayil-zayavlyaye-scho-zavdav-aviaudari-po-viyskovikh-bazakh-khamas-u-sektori-gaza

Ізраїль заявляє, що завдав авіаудари по військових базах ХАМАС у секторі Газа

 • 659254 переглядiв

Деталі

"Операція «Залізні мечі». За останні кілька годин десятки винищувачів та інших літаків ЦАХАЛу завдали ударів по 17 військових комплексах та 4 оперативних штабах терористичної організації ХАМАС по всьому сектору Газа", - ідеться у підписі до опублікованого відео.

Раніше 

Ізраїль заявив про початок операції "Залізні мечі" із захисту від атаки ХАМАС.

Доповнення

7 жовтня рано-вранці велика кількість бойовиків ХАМАС проникла на територію Ізраїлю, імовірно, узявши під свій контроль кілька громад на півдні Ізраїлю.

Центр і південь Ізраїлю з ранку 7 жовтня перебувають під сильним ракетним обстрілом на тлі тривалої та широкомасштабної атаки. З сектора Газа випущено понад 2200 ракет.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу у зверненні до ізраїльтян на тлі атаки з сектора Газа на Ізраїль заявив, що країна перебуває "у стані війни".

В Ізраїлі загинули щонайменше 22 людей. Ізраїльський 12 канал повідомляє, що в Ізраїлі поранено щонайменше 280 осіб, 30 з них у тяжкому стані.

Палестинські ЗМІ повідомляють, що кількість загиблих у Газі досягла чотирьох людей.

Десятки терористів проникли в низку міст на півдні країни. Є повідомлення про те, що в секторі Газа зараз є ізраїльські заручники.

Для українців в Ізраїлі випустило рекомендації посольство України.

מבצע "חרבות ברזל"

עשרות מטוסי קרב וכלי טיס נוספים של צה"ל תקפו בשעות האחרונות 17 מתחמים צבאיים ו-4 מפקדות מבצעיות של ארגון הטרור חמאס ברחבי רצועת עזה pic.twitter.com/ZM91Adym0v

— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) October 7, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Жертвами атаки ХАМАС в Ізраїлі стали щонайменше 22 людини

     • 727016 переглядiв