izrailski-viiska-pishly-z-dzhenina-z-mista-ta-taboru-bizhentsiv-pislia-desiaty-dniv-vtorhnennia

Ізраїльські війська пішли з Дженіна, міста та табору біженців, після десяти днів вторгнення

 • 8468 переглядiв

Ізраїльська армія завершила операцію в місті та таборі біженців Дженін на Західному березі. За даними ізраїльтян, ліквідовано 14 "терористів", затримано понад 30 підозрюваних, палестинці повідомляють про 29 загиблих.

Ізраїльські війська вийшли цієї п'ятниці з міста та табору біженців Дженін, на північ від окупованого Західного берега, після десяти днів вторгнення. Пише УНН з посиланням на Swiss Info та Euronews.

Деталі

Ізраїльські війська залишили місто Дженін на Західному березі Йордану, де вони перебували в рамках операції "Літні табори". Ізраїльська армія обмежилася підтвердженням в короткій заяві, що в ці останні дні вторгнення в Дженіні "вони ліквідували 14 терористів і затримали більше 30 підозрюваних".

Були демонтовані численні об'єкти терористичної інфраструктури, в тому числі підземне сховище зброї, розташоване під мечеттю

- йдеться в тексті.

За повідомленнями палестинських джерел, загинули щонайменше 29 палестинців — більшість із них учасники озброєних угруповань.

Нагадаємо

Держсекретар США Ентоні Блінкен закликав Ізраїль і ХАМАС укласти угоду про перемир'я в Газі. Він заявив, що угода готова на 90%, хоча Нетаньягу це заперечує.

Ізраїль та ХАМАС домовились про перемир'я для вакцинації в Газі30.08.24, 06:51

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Віктор Микита отримає посаду в ОП - журналіст

     • 11242 переглядiв

    Українські пілоти прибули до Канади для навчання на F-16

     • 14525 переглядiв