iz-zavtrashnogo-dnya-pochnut-diyut-novi-shtrafi-dlya-yevroblyakheriv

Із завтрашнього дня почнуть діяти нові штрафи для "євробляхерів"

 • 13887 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Починаючи з 22 серпня діятимуть нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДФС.

"З 22 серпня 2019 року запроваджуються нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів в митних режимах тимчасового ввезення і транзиту", - йдеться в повідомленні.

В ДФС нагадують, що за новими правилами у разі перевищення строку доставки транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення від 20 до 30 діб передбачено штраф у розмірі 85 тис. грн. Якщо строк перевищено більш ніж на 30 діб, а також у разі втрати або розкомплектування ТЗ, розмір штрафу сягатиме 170 тис. грн або конфіскація таких авто.

"Аналогічні розміри штрафів і при перевищенні строків тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення. Так, перевищення від 20 до 30 діб – сума штрафу складатиме 85 тис. грн, понад 30 діб, також у разі втрати або розкомплектування ТЗ – 170 тис. грн або конфіскація", - зазначається в повідомленні.

Також, передбачено відповідальність за передачу транспортного засобу особистого користування, тимчасово ввезеного на митну територію України чи поміщеного у митний режим транзиту, у володіння або розпорядження іншій особі, а також використання такого ТЗ у комерційних цілях. При такому порушенні доведеться сплатити штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 34 тис. грн.

Нагадаємо, у червні 2019 року до бюджету Пенсійного фонду України додатково враховано надходження від митних платежів на суму 6,8 млрд грн.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЦВК зареєструвала вже 321 народного депутата

     • 9420 переглядiв

    Туск у неділю зустрінеться з прем'єром Британії

     • 12374 переглядiв

    Кількість угод на первинному ринку нерухомості зростає

     • 13978 переглядiв

    Рига готується ввести податок на туристів

     • 10392 переглядiв

    США відмовили у в’їзді дівчині Бориса Джонсона

     • 11948 переглядiв