iranska-ataka-na-izrail-ochikuietsia-v-naiblyzhchi-dva-dni-wsj

Іранська атака на Ізраїль очікується в найближчі два дні - WSJ

 • 17826 переглядiв

Ізраїль готується до можливої іранської атаки в найближчі два дні, хоча Тегеран ще не прийняв остаточного рішення.

Ізраїль готується до прямої атаки з боку Ірану в найближчі два дні, Втім Тегеран ще не ухвалив остаточне рішення. Про це повідомляє The Wall Street Journal із посиланням на свої джерела, передає УНН

Деталі 

Як повідомили виданню джерело, Ізраїль готується до прямої атаки з боку Ірану на південь або північ Ізраїлю вже в п'ятницю або суботу

Однак джерело сказало, що, хоча плани нападу обговорюються, остаточне рішення ще не ухвалено.

Доповнення 

Своєю чергою The Times of Israel пише, міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахіан  передав Вашингтону послання, в якому йшлось, що іранська армія відповість на ймовірний напад Ізраїлю на його сирійське посольство так, щоб уникнути серйозної ескалації, і не діятиме поспішно. 

Джерело, знайоме з американською розвідкою, не знало про повідомлення, але каже, що Іран "дуже чітко дав зрозуміти", що його відповідь на напад на посольський комплекс у Дамаску буде "контрольованою" і "неескалаційною". 

Нагадаємо 

Президент США Джо Байден поінформований про те, що, ймовірно, ізраїльська авіація завдала ударів по іранському консульству в Дамаску. Його "команда вивчає це питання". 

Популярні

Новини по темі

Іранська атака на Ізраїль очікується в найближчі два дні - WSJ

 • 17826 переглядiв