ukenru
initsiativa-zelenskogo-pro-den-pamyati-ta-peremogi-nad-natsizmom-8-travnya-proyshla-komitet-u-zali-vr-ochikuyut-tsogo-misyatsya

Ініціатива Зеленського про День пам'яті та перемоги над нацизмом 8 травня пройшла комітет: у залі ВР очікують цього місяця

 • 835145 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики підтримав законопроєкт про встановлення 8 травня Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років і рекомендував ухвалити його за основу і в цілому. Про це повідомила заступниця голови комітету Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

«Комітет гуманітарної та інформаційної політики на своєму засіданні одноголосно підтримав законопроєкт Президента України Володимир Зеленський 9278 і рекомендував ухвалити його за основу і в цілому. Переконана, що Верховна Рада проголосує його в сесійній залі вже цього місяця!» - написала Кравчук.

Також нардеп повідомила, коли ж буде вихідний день після закінчення воєнного стану.

«Він також переноситься на 8 травня, День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років», - зазначила Кравчук.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект, який встановлює 8 травня - Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, і підписав указ про встановлення в Україні 9 травня Днем Європи.

Українські Національні Новини

Політика