identyfikovani-tila-6-zhertv-udaru-rf-po-hipermarketu-v-kharkovi-sered-nykh-12-richna-divchynka

Ідентифіковані тіла 6 жертв удару рф по гіпермаркету в Харкові, серед них 12-річна дівчинка

 • 28726 переглядiв

За результатами експертизи ДНК поліція ідентифікували тіла шістьох громадян: триває документування наслідків влучання російських ракет у гіпермаркет. Серед них 12-річна дівчинка.

Правоохоронці ідентифікували тіла шістьох людей, які загинули внаслідок удару росіян по  гіпермаркету в Харкові. Серед загиблих 12-річна дівчинка, яка була відвідувачем закладу.  Про це у неділю повідомила поліція Харківської області, передає УНН

За результатами експертизи ДНК поліція ідентифікували тіла шістьох громадян: триває документування наслідків влучання російських ракет  у гіпермаркет. Серед загиблих – 12-річна дівчинка, яка була відвідувачем закладу торгівлі

- йдеться у повідомленні. 

В поліції вказали, що роботи по розбору завалів не припиняються. З даними поліції, станом на 14:30 загальна кількість загиблих внаслідок ворожої атаки становить 13 людей. Також зі згарища вилучені фрагменти тіл, їх ідентифікація триває. Постраждали 44 людини, з яких 14 жінок і 30 чоловіків.

На місці трагедії розгорнуто роботу штабу слідчого управління поліції та криміналістична лабораторія. Криміналісти відібрали 15 зразків букального епітелію у родичів загиблих. 

Всі, хто втратив зв’язок з близькими, можуть звернутися за телефонами поліції +380934943162 або 102. Ідентифікація тіл триває.

Доповнення 

Своєю чергою голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що через російський удар по торгівельному гіпермаркету Епіцентр в Харкові кількість загиблих зросла до 16 людей. 

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі пролунав вибух

 • 25119 переглядiв

Удар рф по гіпермаркету в Харкові: вже 15 загиблих

 • 24791 переглядiв