ukenru
ibox-bank-vidkriye-sche-8-novikh-viddilen-u-2023-rotsi

IBOX BANK відкриє ще 8 нових відділень у 2023 році

 • 1863862 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Перший транзакційний банк IBOX BANK планує цьогоріч відкрити 8 нових відділень. Про розвиток мережі відділень УНН розповіла заступниця Голови Правління IBOX BANK Анна Артеменко.

Деталі

Минулоріч IBOX BANK виріс вдвічі, відкривши 33 відділення по всій Україні. Зокрема банк розширив свою географію присутності та відкрив відділення у регіонах, де раніше не був представлений.

Цитата

“За 2022 рік IBOX BANK планував відкрити 39 відділень. З них відкрили 33. Щодо охоплення регіонів - відкрили відділення у нових для нас регіонах, в тому числі в Тернопільській, Закарпатській, Вінницькій областях. У Львові та Житомирі й області розширили мережу відділень. Наприклад, багато малих відділень у Житомирській області та одне у самому Житомирі. Також банк відкрив відділення в Черкаській, Кіровоградській, Хмельницькій, Сумській областях”, - розповіла Анна Артеменко.
Також вона додала, що IBOX BANK має амбітні плани щодо відкриття надалі нових відділень на деокупованих територіях, зокрема в українському Криму.

“У 2023 році плануємо тільки розширювати мережу відділень у регіонах України. У проєкті зараз вісім відділень. Проте перспектива розширення мережі банку буде тільки зростати. Серед головних амбіцій щодо нових відділень банку у 2023 році - відкритися у Криму, Херсоні та інших деокупованих територіях. Будемо намагатися відкриватися і бути там, де ми потрібні українцям”, - розповіла заступниця Голови Правління IBOX BANK.

Нагадаємо

У грудні IBOX BANK відкрив на Хрещатику у Києві перше відділення із зоною 24/7, де клієнти матимуть цілодобовий доступ до окремих послуг. 

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, який працює на фінансовому ринку з 1993 року. Торік банк зміг увійти до топ-10 найприбутковіших українських банків за оцінкою НБУ, зайнявши 8 сходинку серед усіх банків України.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу