henshtab-pidtverdyv-urazhennia-naftobaz-u-rostovskii-ta-kirovskii-oblastiakh

Генштаб підтвердив ураження нафтобаз у ростовській та кіровській областях

 • 20488 переглядiв

Генштаб ЗСУ підтвердив ураження нафтобази "атлас" і "зеніт" та артилерійський склад у росії - у ростовській, кіровській та воронезькій областях відповідно.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив ураження нафтобази "атлас" і "зеніт" та артилерійський склад у росії - у ростовській, кіровській та воронезькій областях відповідно, пише УНН.

Деталі

"Уражено ще один стратегічний об’єкт російських окупантів: злагоджена робота Сил оборони України дає результати. У ніч на 28 серпня завдано удару по нафтобазі "атлас", що в ростовській області рф. В результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів обʼєкту. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння", - повідомили у Генштабі у соцмережах.

ГУР та ССО уразили нафтобазу в ростовській області – джерело28.08.24, 11:48

Як вказано, завдання виконано підрозділами Сил спеціальних операцій ЗСУ та Головного управління розвідки МО України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

"Крім цього, ударів завдано по нафтобазі "зеніт" в кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ "запад" у воронезькій області рф", - зазначили у Генштабі.

Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточнюється.

Дрони ГУР уразили нафтобазу в кіровській області рф на відстані понад 1200 км від кордону - джерела28.08.24, 16:12

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення росією збройної агресії проти України. Далі буде… Слава Україні!" - повідомили у Генштабі ЗСУ.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ: За добу окупанти втратили 1200 військових

     • 26765 переглядiв

    У Києві та кількох областях оголошено повітряну тривогу

     • 26797 переглядiв