henshtab-blyzko-polovyny-vid-vsikh-boiv-za-sohodni-vidbulys-na-pokrovskomu-ta-lymanskomu-napriamkakh

Генштаб: близько половини від всіх боїв за сьогодні відбулись на Покровському та Лиманському напрямках

 • 21361 переглядiв

Близько половини всіх сьогоднішніх боїв відбулося на Покровському і Лиманському напрямках, при цьому російська армія також активізувалася на Харківському напрямку.

На фронті з початку цієї доби кількість боєзіткнень зросла до 51. Найактивніші росіяни на Покровському та Лиманському напрямках. Також армія рф активізувалась на Харківському напрямку. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 13.00 11 червня, передає УНН

Найбільша активність ворога з початку доби спостерігається на Покровському та Лиманському напрямках. Там відбулося та триває близько половини від усіх боєзіткнень за сьогодні. На даний час загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту - 51.

- йдеться у зведенні.

За даними Генштабу, ситуація а напрямками наступна: 

Ворог активізувався Харківському напрямку. Відбито три атаки в районах Вовчанська та Глибокого. Російські терористи застосовують КАБи та некеровані ракети по районах Бугаївки, Вовчанська, Ізбицького і Вовчанських Хуторів. Б’ють з повітряного простору над територією російської федерації, з напрямку Бєлгорода та Шебекіного.

Тривають бойові дії на Лиманському напрямку. Нашими захисниками відбито дев’ять наступальних і штурмових дій поблизу Тернів, Невського, Торського та Серебрянського Лісу. В районах Дружелюбівки та Греківки ворог продовжує атакувати. Досить активно окупанти на напрямку російські терористи застосовують КАБи – сім керованих авіабомб ворог скинув у район Сіверська, чотири  - неподалік Невського, та одну – поблизу Дружелюбівки.

На Покровському напрямку найбільш гаряче. Кількість боїв за сьогодні зросла до 14, з них 9 - тривають. Найбільша активність ворога в районі Новоолександрівки. 

На Времівському напрямку відбито ворожу атаку біля Урожайного.

На Оріхівському напрямку було відбито п’ять спроб ворога покращити свої позиції в районах населених пунктів Щербаки, Новопрокопівка та Мала Токмачка. Біля останнього ворог задіяв авіацію – скинув чотири авіабомби.

На Придніпровському напрямку по три КАБи російські окупанти застосували по районах Токарівки і Тягинки.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

На фронті загинув артист та художник Артур Сніткус11.06.24, 13:29

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

У Харкові на водосховищі потонув 8-річний хлопчик

 • 20055 переглядiв

Кулеба назвав п'ять кроків до відновлення України

 • 22166 переглядiв

На фронті загинув артист та художник Артур Сніткус

 • 20052 переглядiв

Як шукають роботу українські біженці в Молдові

 • 229293 переглядiв