ukenru
henkonsul-ukrainy-v-toronto-vyznachyv-5-priorytetiv-roboty-heneralnoho-konsulstva-v-kanadi

Генконсул України в Торонто визначив 5 пріоритетів роботи Генерального консульства в Канаді

 • 80071 переглядiв

Генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко оголосив п'ять пріоритетів діяльності Генерального консульства в Канаді, серед яких залучення нової допомоги для України, відновлення економіки та інфраструктури, співпраця з українськими організаціями в Канаді, гуманітарні проекти та захист прав українців в провінціях Онтаріо та Манітоба.

Назвав 5 пріоритетів, над якими генеральне консульство в Торонто працюватиме ближчим часом. Про це повідомляє Генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко, передає УНН.

Деталі

Генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко оголосив про п'ять пріоритетів роботи консульства в Канаді на найближчий час.

Серед них - залучення нової допомоги для України, відновлення економіки та інфраструктури, співпраця з українськими організаціями у Канаді, гуманітарні проєкти та захист прав українців в Онтаріо та Манітобі, забезпечуючи їм якісні консульські послуги у Торонто.

Нагадаємо

11 березня 2024 року Олег Ніколенко став Генеральним консулом України в Торонто, до того він 3,5 роки був речником МЗС України.

Новий розділ. Нова відповідальність. Нові можливості просувати інтереси України та українців і наближати Перемогу.
Дякую міністру Дмитру Кулебі та Президенту України Володимиру Зеленському за довіру

– написав Олег Ніколенко у Facebook.

Олег Ніколенко йде з посади речника МЗС08.03.24, 16:40 • [views_0]