harris-sohodni-provede-spivbesidy-z-kandydatamy-na-posadu-vitseprezydenta-ssha

Гарріс сьогодні проведе співбесіди з кандидатами на посаду віцепрезидента США

 • 17244 переглядiв

Камала Гарріс зустрінеться з трьома кандидатами на посаду віцепрезидента США: Марком Келлі, Тімом Волцем і Джошом Шапіро. Оголошення про вибір очікується до початку турне країною 6 серпня.

У неділю, 4 серпня, кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс в зустрінеться з кандидатами на посаду віцепрезидента. Гарріс планує провести зустріч з щонайменше трьома кандидатами - сенатором Марк Келлі з Арізони, губернатором Тімом Волцем з Міннесоти і губернатор Джошом Шапіро з Пенсільванії. Про це УНН повідомляє із посиланням на The New York Times.

Деталі

Як пише The New York Times, незрозуміло, чи зустрінеться сьогодні Гарріс з іншими потенційними кандидатами, включно з губернатором Кентуккі Енді Беширом і міністром транспорту Пітом Буттіджиджем, або ж вони вже зустрічалися з нею раніше.

Серед потенційних кандидатів - два популярні керівники зі штатів, де триває передвиборча боротьба - Марк Келлі та Джош Шапіро.

Келлі - сенатор від штату, що коливається, із поміркованою позицією щодо імміграції, яка може допомогти нейтралізувати проблемне для демократів питання.

Гарріс офіційно стала кандидаткою в президенти США від демократів02.08.24, 20:42

Шапіро користується широкою популярністю в Пенсільванії - штаті, який, можливо, має перемогти. Але він стикався з критикою з боку лівих, особливо пропалестинських активістів, за його підтримку Ізраїлю і його ставлення до протестів у коледжі у зв'язку з війною в Газі.

Вальц - досить нове обличчя навіть для більшості демократів, але останнім часом він став відомим через свої нападки на колишнього президента Дональд Трампа. Однак Міннесота навряд чи матиме вирішальне значення для шляху Гарріс до Білого дому, вважає The New York Times.

У понеділок увечері або у вівторок вранці їм повідомляють, чи вибрали їх. Кампанія Гарріс заявила, що оголосить про свій вибір до того, як вона та її новий кандидат почнуть турне країною з мітингу у Філадельфії у вівторок, 6 серпня.

Дональд Трамп підтвердив участь у дебатах з Камалою Гарріс 4 вересня03.08.24, 08:09

Популярні

Новини по темі