ukenru
german-stverdzhuye-scho-osobisto-gotuvala-zayavu-yanukovicha-pro-dostrokovi-prezidentski-vibori

Герман стверджує, що особисто готувала заяву Януковича про дострокові президентські вибори

 • 10978 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Колишній народний депутат Ганна Герман стверджує, що особисто готувала екс-президенту Віктору Януковичу заяву про оголошення дострокових президентських виборів. Про це вона заявила сьогодні на допиті в якості свідка в Оболонському районному суді Києва, передає кореспондент УНН.

"На прохання Віктора Януковича я особисто готувала йому заяву, що він оголошує дострокові Президентські вибори, щоб уникнути напруги в країні… Він дописав у ній: "Я погоджуюся на дострокові президентській вибори, викресливши "я іду на дострокові президентські вибори", - сказала Герман.

Як повідомляв УНН, Оболонський районний суд вирішив допитати як свідка у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича колишнього народного депутата Ганну Герман.

Нагадаємо, захист Януковича цього тижня погодить дати допиту колишніх топ-чиновників.

28 листопада 2016 року генеральний прокурор Юрій Луценко в Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу в державній зраді, посібництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 КК.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП