fbr-sturbovane-mozhlyvoiu-skoordynovanoiu-atakoiu-v-ssha-pislia-strilianyny-v-krokusi

ФБР стурбоване можливою скоординованою атакою в США після стрілянини в "Крокусі"

 • 22580 переглядiв

ФБР занепокоєне можливістю теракту в США подібного до стрілянини у російському концертному залі "Крокус Сіті Молл".

ФБР занепокоєне можливістю теракту в США, подібного до того, що забрав життя десятків людей у російському концертному залі "Крокус Сіті Молл" минулого місяця, заявив директор Бюро Крістофер Рей в четвер на засіданні Палати представників, передає УНН із посиланням на Reuters. 

"Озираючись на свою кар'єру в правоохоронних органах, мені важко уявити собі час, коли так багато загроз громадській безпеці та національній безпеці виникало одночасно",  - заявив Крістофер Рей. 

За його словами, дедалі більше занепокоєння викликає "можливість скоординованої атаки тут, на батьківщині, подібної до атаки ІДІЛ-К, яку ми спостерігали в концертному залі "Россия" пару тижнів тому". 

Крім того, Рей планує переконати законодавців продовжити термін дії програми стеження США, який спливає цього місяця, назвавши її незамінним інструментом у боротьбі із супротивниками США. Помірний перегляд цієї програми був заблокований у Палаті представників у середу на тлі побоювань членів обох партій, що він не досить далеко зайшов в обмеженні повноважень уряду щодо стеження.

Нагадаємо 

Унаслідок нападу на концертний зал у передмісті москви 22 березня загинули щонайменше 144 людини. Відповідальність за напад на себе взяли бойовики філіалу угруповання "Ісламська держава", але президент росії володимир путін, не наводячи доказів, спробував покласти провину на Україну.

Терористи прямували до Києва для отримання винагороди: у рф зробили чергову фантастину заяву про атаку в "Крокусі" та "український слід"29.03.24, 18:43

Популярні

Новини по темі

У Сумах повідомили про чутний вибух

 • 23676 переглядiв