dtp-za-uchastiu-eksholovy-brovarskoi-rda-maibozhenka-sud-rozpochav-pidhotovche-zasidannia

ДТП за участю ексголови Броварської РДА Майбоженка: суд розпочав підготовче засідання

 • 9029 переглядiв

Розпочалося підготовче засідання у справі Володимира Майбоженка, підозрюваного у скоєнні ДТП з 4 постраждалими. Прокуратура вимагає продовжити тримання під вартою, адвокат наполягає на пом'якшенні запобіжного заходу.

Суд розпочав підготовче засідання у справі щодо ексголови Броварської РДА Володимира Майбоженка, якого підозрюють у скоєнні у стані сп’яніння ДТП з чотирма постраждалими, передає кореспондент УНН.

Деталі

Прокуратура клопотала про продовження Майбоженку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів і позбавлення права на керування автотранспортом. При цьому адвокат наполягав на пом'якшенні запобіжного заходу і наголягає на його зміні на особисте зобов'язання.та звільненні з-під варти.

На засідання прийшли представники постраждалих. Адвокат постраждалих за засіданні просив, щоб повністю компенсували шкоду та оплатили лікування. Одна з постраждалих заявила, що підозрюваний не те що нічого не компенсував, а навіть не просив вибачення.

Доповнення

Майбоженку було повідомлено про підозру у скоєнні ДТП з чотирма постраждалими у стані сп’яніння у квітні 2024 року під Києвом на пішохідному переході. За даними поліції, він не зупинився на забороняючий сигнал світлофора та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них - дитина.  

Президент України Володимир Зеленський звільнив Володимира Майбоженка з посади голови Броварської РДА.

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Гітарист Queen Браян Мей переніс невеликий інсульт

     • 10299 переглядiв

    Рано говорити про нову посаду для Кулеби - Зеленський

     • 22119 переглядiв

    У Києві запровадили карантин для боротьби з амброзією

     • 16996 переглядiв