dopomozhe-posylyty-spivpratsiu-z-ssha-ukroboronprom-vidkryv-predstavnytstvo-u-vashynhtoni

Допоможе посилити співпрацю з США: "Укроборонпром" відкрив представництво у Вашингтоні

 • 31903 переглядiв

Державний концерн "Укроборонпром" відкрив своє перше закордонне представництво у Вашингтоні, з метою зміцнення співпраці з оборонною промисловістю США, залучення інвестицій, сприяння передачі технологій та реалізації спільних проєктів.

Акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" відкрило своє перше закордонне представництво у столиці США Вашингтоні. Про це пише УНН з посиланням на заяву "Укроборонпрому".

Деталі

Представництво буде працювати за трьома ключовими напрямками. Перший – взаємодія з бізнесом та експертними організаціями. Другий – співпраця з державними органами, та оборонними організаціями. Третій – підтримка проєктів підприємств Укроборонпрому в США та країнах – партнерах

- йдеться в заяві компанії.

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін підкреслив, що українські компанії вже мають ряд принципових домовленостей з американськими колегами.

За його словами, наявність представництва "Укроборонпрому" в США дасть змогу пришвидшити їх реалізацію та посилити інтеграцію української оборонки до оборонно-промислової бази

Укроборонпром і Rheinmetall відкрили перший спільний цех в Україні11.06.24, 08:40

Як пояснили, в "Укроборонпромі" йдеться про пошук інвестиційних можливостей та потенційних військово-технічних партнерів у США. Також це пошук та оцінка новітніх технологій та інноваційних розробок, забезпечення взаємодії між українськими та іноземними командами для ефективного впровадження технологій та управління спільними підприємствами тощо.

Ми зацікавлені у поглибленні співпраці з американськими зброярами, яка сприяє трансферу технологій, розвитку спільних проєктів і залученню інвестицій. Це можуть бути напрямки боєприпасів, систем протиповітряної та протиракетної оборони, РЕБ тощо

- розповів Генеральний директор "Укроборонпрому" Герман Сметанін.

Нагадаємо

АТ "Українська оборонна промисловість" підписало Меморандум про наміри створити спільне підприємство з американською Amentum Services, Inc – однією з провідних компаній у сфері глобального проєктування, управління проєктами та інтеграції рішень. 

Популярні

Новини по темі

Міноборони тестує нову полегшену модель бронежилета

 • 18857 переглядiв