donechchyna-viiska-rf-pid-ranok-vdaryly-po-novohrodivtsi-za-dobu-ye-zahyblyi-ta-4-poranenykh

Донеччина: війська рф під ранок вдарили по Новогродівці, за добу є загиблий та 4 поранених

 • 31837 переглядiв

За добу в Донецькій області зафіксовано 2531 обстріл. Постраждали 9 населених пунктів, пошкоджено 23 цивільні об'єкти, включаючи житлові будинки, школи та магазини.

У Донецькій області сьогодні під ранок російські війська вдарили по Новогродівці, за минулу добу через російські атаки у регіоні одна людина загинула та четверо зазнали поранень, повідомили у ГУНП в області у середу, пише УНН.

Деталі

"Протягом доби поліція зафіксувала 2531 обстріл по лінії фронту та житловому сектору", - ідеться у повідомленні.

Під ударом, як вказано, перебували 9 населених пунктів: міста Курахове, Лиман, Торецьк, селище Гродівка, села Віролюбівка, Іллінівка, Миколаївка (Костянтинівська ТГ), Миколаївка (Новогродівська ТГ), Новожеланне. Пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 13 житлових будинків, заклади освіти, магазини, адмінбудівля, кафе, електромережа.

Зокрема, ворожі обстріли фіксували:

  • У Торецьку, який зазнає масованих атак, росіяни вбили цивільну особу, ще трьох поранили, пошкоджено багатоквартирний будинок.
  • Миколаївку Костянтинівської громади ворог обстріляв зі ствольної артилерії, є поранений, пошкоджено приватну оселю.
  • Чотирма авіаударами по Гродівці війська рф пошкодили 2 приватних будинки, 2 магазини, кафе та адмінбудівлю. У Кураховому пошкоджено багатоквартирний будинок.
  • На Лиман окупанти скинули авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК, руйнувань зазнали три приватних будинки.
  • Внаслідок удару по Іллінівці бомбою «КАБ-250» з модулем УМПК постраждали дві домівки. У Миколаївці Новогродівської ТГ внаслідок обстрілу з РСЗВ «Смерч» пошкоджено багатоквартирний і приватний будинки, заклад освіти.
  • Сьогодні під ранок відбувся ворожий обстріл Новогродівки – за попередньою інформацією, пошкоджено три багатоквартирних будинки, постраждалих немає.

Окрім того, за даними поліції, надійшла інформація про цивільну особу, травмовану в Новоукраїнці 29 липня внаслідок удару дроном по автомобілю.

Ще 73 жителів евакуйовано з Покровського району Донеччини. Серед них - 21 дитина30.07.24, 15:30

Популярні

Новини по темі

Сили ППО збили ракету Х-59 та 89 ударних БПЛА - Олещук

 • 100418 переглядiв

Курс валют на 31 липня: гривня продовжує зміцнюватися

 • 26022 переглядiв