donechchina-vorog-tsiyeyi-dobi-z-aviatsiyi-ta-artileriyi-gativ-po-naselenim-punktam-ye-ruynuvannya-i-postrazhdali-foto

Донеччина: ворог цієї доби з авіації та артилерії гатив по населеним пунктам. Є руйнування і постраждалі - фото

 • 372142 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив оперативну ситуацію по області станом на ранок, передає УНН.

Деталі

На Волноваському напрямку росіяни завдали авіаудару по Великій Новосілці, обстріляли Вугледар і Новоукраїнку – без жертв.

На Донецькому напрямку пошкоджено будинок у Новоолександрівці Гродівської громади. У Мемрику Новогродівської громади пошкоджено культову споруду. Впродовж ночі обстріляні околиці Курахового. Зранку під вогнем танків та артилерії 5 вулиць Авдіївки. Зафіксовано обстріли Красногорівки та околиць Очеретинської громади.

На Горлівському напрямку обстріляна Довга Балка Іллінівської громади. У Щербинівці Торецької громади пошкоджено 2 будинки, ще 2 будинки – у Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку поранено людину у Зарічному Лиманської громади. У Переїзному Званівської громади зруйновано будинок, пошкоджено ще 4. У Сіверську пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 1.

Доповнення

З початку повномасштабного вторгнення військові рф у Донецькій області вбили 1676 осіб, ще 4061 цивільного поранили. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 470 окупантів та 23 танки: Генштаб оновив втрати ворога

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні провели ремонти вже на шістьох атомних енергоблоках

     • 482039 переглядiв