do-shkil-na-okupovaniy-khersonschini-zavezli-7-tonn-propagandistskoyi-literaturi-naybilshe-rosiyskoyi-istoriyi

До шкіл на окупованій Херсонщині завезли 7 тонн пропагандистської літератури: найбільше - "російської історії"

 • 505594 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. російські окупанти завозять до шкіл на тимчасово окупованій Херсонщині пропагандистську літературу, зокрема підручники російської історії, у яких фігурує теза про нібито поширення «нацизму» в Україні. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Цитата

“На передодні навчального року окупанти завезли до шкіл Херсонщини 7 тонн макулатури. Велика частка цих книжок - це книги «російської історії» для 11-го класу. Для росіян важливо впливати саме на дітей, тому що у наступному році вони вже планують залучити їх до мобілізації”, - йдеться у повідомленні.

Також росія у своїх підручниках намагається виправдати свою агресію проти України та стверджує, що Україна є винною у війні, а у нашій країні панує “нацизм”.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що російські окупанти на тимчасово окупованих територіях планують поширювати нові підручники з так званої “новітньої історії”. підручники будуть ідеологічно забарвлені. Їхня мета – поширювати наративи щодо “визволення українських земель” та нав’язування своєї пропаганди щодо “нацистів, які сидять в Києві”.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму чергова "бавовна": знову поряд з Оленівкою

     • 1386581 переглядiв

    "МХП-Громаді" передав подарунки для майбутніх першокласників

     • 428633 переглядiв