diplomati-zayavili-pro-trudnoschi-z-otrimannyam-informatsiyi-pro-postrazhdalu-v-sheremetyevo-ukrayinku

Дипломати заявили про труднощі з отриманням інформації про постраждалу в Шереметьєво українку

 • 5490 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Міністерство закордонних справ України не може отримати деталі щодо українки, постраждалої внаслідок аварії в аеропорту Шереметьєво, через завантаженість роботи місцевих служб з надзвичайних ситуацій. Про це під час брифінгу у Києві повідомила речниця МЗС України Катерина Зеленко, передає кореспондент УНН.

“За інформацією, яку ми маємо станом на зараз, йдеться про одну громадянку України, яка постраждала в аеропорту Шереметьєво внаслідок аварії літака”, — сказала Зеленко.

З її слів, за даними МЗС, жінка перебуває у клініці Скліфасовського, її стан — важкий.

“Подальші деталі ми намагаємось з’ясувати через наших консулів, але зараз складно отримати додаткову інформацію від управління з питань надзвичайних ситуацій у Москві, тому що зараз відбуваються процеси ідентифікації тіл та інші заходи, які унеможливлюють отримання в короткі терміни більш детальної інформації про це”, — зазначила речниця МЗС.

Як повідомляв УНН, літак SSJ-100 авіакомпанії "Аерофлот" 5 травня здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьєво. В "Аерофлоті" заявили про спалах двигуна після посадки.

У СК РФ заявляли, що в результаті катастрофи літака SSJ-100 в аеропорту Шереметьєво загинула 41 людина. Слідчий комітет Росії назвав основні версії авіакатастрофи в Шереметьєво - недостатня кваліфікація пілотів і диспетчерів, несправність літака або несприятливі метеоумови.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік зник дорогою на роботу на Кіровоградщині

     • 9105 переглядiв

    На Луганщині затримали "народного міліціонера ЛНР"

     • 11296 переглядiв

    На голову Конституційного суду поскаржилися у ДБР і СБУ

     • 9460 переглядiв