danilov-ukrayinski-viyska-mozhut-opinitisya-na-teritoriyi-rf-yakscho-tse-bude-neobkhidno

Данілов: Українські війська можуть опинитися на території рф, якщо це буде необхідно

 • 319257 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Українські військові можуть опинитися на території рф, якщо це буде необхідно. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов у інтерв'ю KyivPost, пише УНН.

Цитата

"Так, обов'язково. Якщо для захисту нашої країни треба буде опинитися там, де ми вважатимемо за необхідне, ми там будемо. І ні в кого питати не будемо. І всі ці балачки, що не треба когось там дратувати, це нісенітниця", - відповів Данілов на питання, чи може ЗСУ опинитися на території рф для захисту України.

Деталі

Крім цього, секретар повідомив, що втрати особового складу української армії "в рази менші", ніж у росіян.

"Ми не можемо це (втрати, - ред.) публічно розголошувати. Повірте, навіть і близько немає тих цифр, про які говорять росіяни", - зазначив він.

Він зауважив, що є багато чинників, які впливають на великі втрати серед окупантів. Зокрема це сучасна зброя, одне застосування якої може знищити "сотні" загарбників, і українські військові, які "професійно воюють і відстоюють нашу незалежність".

Нагадаємо

За даними Генштабу ЗСУ, втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 104 560 осіб, 3018 танків, 268 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США затвердили продаж PTРK Тайваню за 180 мільйонів доларів

     • 293940 переглядiв

    Помер легендарний футболіст Пеле. Йому було 82 роки

     • 906728 переглядiв

    Іран проводить військові навчання біля Ормузької протоки

     • 324747 переглядiв