cpiimaly-na-hariachomu-zlovmysnytsia-yaka-vykradala-tsinni-rechi-pid-vyhliadom-prybyrannia-kvartyr-zatrymana-pravookhorontsiamy

Cпіймали на "гарячому": зловмисниця, яка викрадала цінні речі під виглядом прибирання квартир, затримана правоохоронцями

 • 21646 переглядiв

Київська поліція затримала 32-річну жінку, яка викрадала гроші та цінності під час прибирання квартир. Підозрювана причетна до семи епізодів крадіжок на загальну суму понад 270 тисяч гривень.

Київські поліцейські викрили злочинну діяльність жінки, яка пропонувала послуги з прибирання квартир киянам і, користуючись довірою людей, викрадала цінні речі господарів. Пише УНН із посиланням на Поліцію Києва.

Зловмисницю, яка викрадала цінні речі і гроші в квартирах під виглядом послуги прибирання,  спіймали на "гарячому" після чергового наведення чистоти у постійних клієнтів. За даними слідчих, фігурантка виносила з квартири 2300 доларів США та 13 тисяч гривень. 

Правоохоронці затримали 32-річну уродженку Черкащини у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази. Наразі поліцейські довели причетність зловмисниці до семи епізодів злочинної діяльності, а загальна сума збитків завдана трьом потерпілим складає більш ніж 270 тисяч гривень.

– інформує поліція.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру за ч. 4 ст. 185 ККУ – крадіжка скоєна в умовах воєнного стану. За скоєне підозрюваній загрожує до восьми років за ґратами.

Нагадаємо

У Києві невідомий викрав генератор з магазину і намагався втекти від патрульних.

Президент України підписав закон, що декриміналізує дрібні крадіжки на суму до 3028 грн. Закон посилює адміністративну відповідальність за такі правопорушення та вводить нові норми щодо повторних і систематичних крадіжок.

Викрадали елітні автомобілі в країнах ЄС: знешкоджено міжнародну групу злочинців31.05.24, 14:48

Популярні

Новини по темі

Бенксі створив восьму роботу за вісім днів у Лондоні

 • 15287 переглядiв

Готовність фортифікаційних споруд на Одещині досягла 90% - ОВА

 • 52629 переглядiв